За Компанията

STILL е във възходящо развитие в целия свят

От дълго време STILL е един от водещите доставчици на кари и складова техника, както и на най-новите интралогистични системи. С близо 9 000 служители, 4 завода за производство, 14 клона в Германия, 17 филиала в чужбина, плюс търговска мрежа състояща се от 246 дилъра по цял свят; STILL е успешно деен в международен мащаб. С най-високо качество , надежност и иновативна технология, STILL отговаря днес и в бъдеще на изискванията на малки, средни и големи компании.

png

За нас

Това, което основателят на компанията Ханс Щил е привел в действие през 1920-та година чрез огромна креативност,предприемачески дух и способност, се е превърнало във водещ доставчик за интелигентения контрол на интралогистиката. Днес, около 9 000 квалифицирани служители от отдели "Проучвания и развитие", "Производство", "Маркетинг" и "Сервизно обслужване" вземат участие в опитите да покрият изискванията на клиентите ни по целия свят. Това се постига с ценностите на STILL, които са очертания за нашите действия: почтеност, сътрудничество, смелост и съвършенство. Ключът към успеха на компанията са висококачествени продукти, разгръщане от цялостни решения за определени индустрии, за малки и големи операции, чак до компютъризирани логистични програми за ефективно складово управление и управление на материалния поток.

png

STILL - Марката

Искате ли да научите повече за нашата философия и марка? Тогава погледнете книгата ни.


Контакти

STILL има международно присъствие, така че винаги е близо, когато става въпрос за сервиз, качество и скоростно изпълнение на високо-продуктивни системи. Независимо дали е навременната доставка на резервни части или бързото коригиране на неизправности - методи за бърза реакция се отплащат ежедневно на клиентите на STILL

Адрес на STILL България

Технолифт България ООД
268, Botevgradsko Shosse Blvd.; floor 2, office 6
1839 – Sofia, Bulgaria


Телефон: +359 2 8209397
Телефон: +359 89 9505026


Контакт по имейл


Имейл: office@still-technolift.bg

jpg

Contact Form

Please fill in the following fields (*obligatory fields).

Обръщение*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Локации