Дизелови и газови кари

Подемно-транспортни машини

Всичко е покрито.

Мощни,експедитивни, с ниско ниво на емисиите. Пригодени със свръхмодерна технология на двигателя, дизеловите и газови модели RX70 на STILL осигуряват умело представяне във всяка ситуация. И ние имаме предвид това буквално: На практика всички модели са доста под лимита на законовите изисквания за емисии, дори без филтри, задъращи финните частици. Те предлагат най-доброто възможно представяне във всеки клас на товароносимост от компактни до масивни. Дизеловите и газовите кари на STILL показват добри резултати в приложение при сурови условия на открито и при тежки на закрито с надежден оборотен капацитет. Благодарение на капсулирани компоненти те са винаги в готовност, дори при прашна и влажна обстановка. Дизеловите кари се представят като видимо икономични по отношение на горивото. Те се нуждаят от 17% по-малко гориво в сравнение с най-достойните си съперници. Перфектно взаимодействие между човек и машина, базирано на добре обмислена ергономичност - щадящи гърба седалки, големи стъпала за достъп и просторни кабини обещават комфорт при работа.

What is important to you? The right vehicle for your application
Li-Ion battery
Degree of automation
All
Classic Line STILL Classic Line trucks are ideally suited for light-duty operations in single-shift operation. The Classic Line trucks have standardised equipment and are quickly available.
Xcellence Line STILL Xcellence Line trucks are ideal for all applications, especially in multi-shift operations. The Xcellence Line trucks are configured individually according to your requirements and integrated precisely into your intralogistics processes.

Серията RCD / RCG - дизелови и газокари отлично съотношение цена-качество.

Серията RCD / RCG с ДВГ мотокари (захранвани с дизел и газ) са солидни и продуктивни транспортни средства, налични в 3 товарни класи от 1.6 до 5 тона: RCD / RCG 15-20, 25-35 и 40-50. Двете продуктови линии са резултат от проектантското желание да минимизират покупната цена като запазят надежността и здравината асоцииращи се с марката STILL. Следователно се характеризират с добро какество при сравнително ниски инвестиционни разходи. Газокарите и дизеловите мотокари от серията RCG също така отбелязват висок резултат и от ергономична гледна точка. Комфортът на оператора е осигурен от хидравлични лостове близо до седалката и регулируема кормилна колона. Подплатената кабина абсорбира вибрациите при преминаване през груб терен. Дизайнът - с ниско табло, големи прозорци и тесни предпазни колони на покрива - комбиниран с тесни мачти и висококачествено осветление, осигуряват отлична видимост във всички посоки. Серията RCD / RCG с дизелови и газокари са налични с разнообразни дължини на вилиците и опции за мачти. Високият остатъчен капацитет и мощността на двигателите допълват моделите, което ги прави универсално и рентабилно решение за всяко приложение в този клас.

 

Серията RX 70 - гама от хибридни мотокари с капацитет на товарене от 1.6 до 8 тона

Серията RX 70 20-35 с дизелови и газокари бяха сред първите на логистичния пазар с хибридно задвижване. Това решение в последствие бе копирано сред останалите RX 70 с номинален капацитет на товарене от 1.6 до 8 тона. Задвижващата връзка използвана в тях, комбинираща гориво и електричество, позволява да се постигне отлична ефективност и да се редуцира разхода на гориво в същото време. Това се преобразува в по-ниски оперативни разходи и в намаляване на честотата на зареждане като спестява време. Мотокарът RX 70 20/35 с хибридно задвижване е оборудван с мощен газов или дизелов двигател и 2 електромотора - по един от всяка страна за задвижване на колелата. Благодарение на перфектното взаимодействие между горивна и електическа технология, моделът изразходва 2.4 литра гориво (спoред EN 16796), което носи значителни спестявания и позволява оптимизацията на разходите в процеса на управление на парка. Лидерът STILL предлага дизелови мотокари налични в четири товарни класи: 1.6-2, 2.0-3.5, 4.0-5.0 и 6.0-8.0 тона. Благодарение на разнообразните варианти на оборудване, мотокарите се използват на строителни обекти и в складове за стротелни материали, корабостроителници, в метало и дървообработващата индустрия, както и в транспортни и логистични компании. Компактна структура и прецизен контрол при повдигане правят маневрирането с мотокара RX 70 уникално просто и забавно. Комфортната кабина и ясната оперативна концепция правят възможно предотвратяването на умората на оператора и увеличават безопасността.

Контакти

За повече информация моля свържете се с нашите консултанти

+359 2 8209397

Заоитване до: Дизелови и газови кари от 1,6 до 8,0 т

Моля попълнете формуляра по-долу. Ще се свържем с вас при първа възможност.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.