Вашата кариера в STILL

Като първокласна марка, STILL е цялостен доставчик на вътрешно-логистични системи и решения: заедно с широка гама от кари STILL предлага иновативни услуги и решения за материалния поток, които са на световния пазар. Представете си вие да работите за тази значима международна компания. Предлагаме отговорност и търсим екипни играчи, които са съгласни да се изправят пред предизвикателствата на една иновативна компания. Отрийте кариерните възможности в STILL.


Това сме ние в STILL

Нашите служители се радват на свободата да прилагат идеите си на практика, като част от оформянето на бъдеща технология на водещ международен бранд. Това, заедно с оживена екипна мисъл и култура на искреност и професионализъм, окуражава личното развитие на всеки служител в STILL.

Марката STILL

Утвърдена първокласна марка и надежден партньор.

STILL осигуряват персонализирани решения за интралогистиката по света. STILL осъществява интелигентно управление на оборудването за подемно-транспортна техника,софтуер и услуги. Може да ни намерите в Германия на 14 клона, в 37 локации за отдаване под наем и с повече от 800 сервизни инженери - сме винаги наблизо. По света имаме 24 чуждестранни подфирми и широка търговска мрежа на 246 локации в 48 държави. STILL е доказана силна марка и заинтересован работодател.


Вашият Старт с STILL

jpg

Станете част от екипа на STILL.

Нашата силна страна са съвместните ни усилия. Това не е възможно без компетентността и отговорността на всички наши служители. Няма значение колко дълъг трудов стаж имате - със STILL скоро ще поемете отговорност, ще можете да покажете постиженията си и ще ви се предостави шанс за лично и професионално развитие. Заедно с индивидуалния ви кариерен път ще ви бъде предложено активно HR-развитие ръководено от опитни лидери. Също така можете свободно да постигате целите си и да представяте по най-добрия начин.

 

Свържете се с местния си дилър!

Нашите консултанти ще се радват да отговорят на въпросите ви.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.