Availability. Reliability. Speed.

Достъпност. Надежност. Бързина.

STILL Сервиз

Търсене
Предмет
Обръщение*

Можете да разчитате на нас

Измерваме всичко, което правим според удовлетвореността на нашите клиенти. Когато става въпрос за достъпността на вашата интралогистика ние не правим компромиси.

Винаги на разположение

Винаги на разположение

Определения за вас STILL екип, състоящ се от Регионален Мениджър и серизни техници, е постоянно на разположение и благодарение на широката ни сервизна мрежа - винаги има специалист наблизо.

Надеждност

Надеждност

Техническата ни експертиза, високото качество и наличността на STILL оригинални части, както и международното ни партньорство с доказани доставчици гарантират безпроблемно и успешно сервизиране всеки път.

Бързина на реакция

Бързина на реакция

Ние отговаряме незабавно на всяко запитване. Нашите стандартизирани, дигитализирани и оптимално планирани ремонти и сервизни процеси, както и бързата доставка на резервни части, ни позволяват да намалим до минимум времето за принудителното спиране на работния процес.

Експертен съвет

Експертен съвет

Нищо не минава незабелязано покрай сервизен техник на STILL. С експертно обучение, което им позволява да направят пълен преглед на вашата система, те могат незабавно да определят къде и как може вашите кари и складови съоръжения да бъдат подобрени.


Услугите ни от пръв поглед

Гама от услуги, отлично адаптирани да отговарят на вашите дейности и приложения - от заявки за ремонт до договори за пълно обслужване.

Service hotline

Your direct contact to our experts

Не успяхте да намерите каквото търсите?

Нашите специализирани консултанти са на разположение по всяко време, за да отговорят на въпросите ви относно нашето портфолио с услуги.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Дигитално обслужване

Непрестанно развиваме продуктите и решенията си и работим неуморно, за да предвижим дигиталните си услуги напред. За хилядите клиенти, които вече са облаготелествани от услугите на STILL, ‘neXXt generation’ скоро ще бъде в готовност за пускане. Бъдещето е цифрово - останете на линия.


Customer case studies


Надеждност

Като всеки продукт на STILL, нашият сервиз също е високо-рентабилен за вас. Прости за употреба, с размах, надеждни, гъвкави и лесни за свързване с дигитални ситеми - нашите решения използват възможно най-малко от вашите икономически и човешки ресурси. Затова решенията на STILL са ключа към икономическия ви успех. Просто ефикасни.

Test

Вашето удовлетворение

Искаме да се уверим, че STILL Service е от голяма полза за вас. Твърдо вярваме, че единственият начин да заслужим доверието ви е да се вслушваме внимателно, разбираме нуждите ви и да отговаряме на тези нужди с безусловна благонадежност. Единствено вие можете да съдите дали се справяме. Затова всяка година молим повече от 10 000 от клиентите ни за обратна връзка относно колко са доволни от сервизните ни услуги, като анализираме резултатите, за да видим как можем да ги подобрим. Степента на удовлетвореност в размер на 97% потвърждава, че се справяме доста добре, като същевременно ни мотивира да продължим да развиваме услугите партнирайки си с вас.


Downloads

  • STILL Service Brochure (English) PDF, 2 MB Download

Contact us

Our experts are always available to answer your questions about our portfolio

Fill out the form

We will get back to you as soon as possible.

Call a consultant

Your direct line to our experts

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.