Употребявана подемно-транспортна техника

Гарантирано качество

Организацията за директни продажби на STILL ви гарантира професионално ремонтирани и щателно прегледани употребявани кари и складово оборудване на цени по-ниски от тези на новопроизведените. Също така с нашите употребявани кари ще получите първокласното качество от STILL,с което е известен по света. Много средства за финансиране и услуги предлагат допълнително предимство в гъвкавостта и безопасността. 

Огромен избор от 25 000 употребявани кари и складово оборудване ви очаква из цяла Европа. Само в Германия около 1000 кари са постоянно в наличност. И най-добрите сред тях: нашите премиум кари са незабавно достъпни. Ако пожелаете, ще са на път към вас още утре.

Нашето качество обещава: всички налични употребявани кари, палетни колички и складово оборудване са внимателно проверени от нашите сервизни техници и прегледно отремонтирани с оригинални резервни части на STILL и след което категоризирани в единна система приложена в цяла Европа. Това ви дава ясен поглед върху състоянието на предлаганите употребявани кари и складово оборудване.

Вашите ползи:

  • Първокласно качество  
  • Отремонтирани машини
  • Атрактивна
  • Моментално налични

Намерете своя кар!

Нашите консултанти ще се радват да получат заявката ви.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.