Системи за интралогистика

Управлявайте по-интелигентно, работете по-ефективно

Няма просто решение за сложни проблеми. На пръв поглед взаимодействието на интралогистичните процеси и огромен брой взаимосвързани процеси изглежда, че затруднява оптимизирането на складовите процеси. Въпреки това, за нас точно тази комбинация на индивидуалните процеси е идеалната основа за използване на пълния потенциал. Нашите складови кари, продукти и услуги си хармонизират помежду си, за да имаме възможност да ви предложим цялостно, съобразено и изключително гъвкаво решение. На всичкото отгоре, нашите компоненти са достатъчно гъвкави да се адаптират перфектно към съществуващи структури и системи.


Консултантски услуги за интралогистика

Ние активно оформяме бъдещето на интралогистиката на нашите клиенти - от целенасочени консултации до осъществяването им.

Целенасочени решения на вашите предизвикателства

STILL може да погледне назад към близо 100 годишен опит в сферата на складовите технологии, интралогистиката и производството на кари. Ние сме ексерти в интралогистиката, оригинални мислители и пионери, и активно оформяме бъдещето на интралогистиката на клиенти ни - от целенасочени консултации до осъществяването им. По-конкретно това означава, че предлагаме единствено решения, които сме сигурни, че можем да изпълним, и които ще продължат да работят и в бъдеще. За да гарантираме това посещаваме клиентите си на място в складовите и производствени зони, разговаряме директно със служителите там и внимателно изследваме съответните процеси.

 

И ето така работим

Събиране на данни

Изключителният анализ обикновено се основава на висококачествени набори от данни.

Анализи

Използваме техники като групиране,сортиране, компресиране и филтриране, за да се сдобием с логистични открития използвайки подготвените данни, след което това ни служи за основа на планиране.

Оптимизация

Използваме техники като групиране,сортиране, компресиране и филтриране, за да се сдобием с логистични открития използвайки подготвените данни, след което това ни служи за основа на планиране.

Концептуализация

Нашата цел е да намалим до минимум транспортните, складовите и работните ви разходи.

Готови за интралогистична консултация?

Contact

Our consultants will be happy to answer your questions.
Обръщение*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Стелажни системи

Стелажните системи на STILL са основен компонент на интелигентната интралогистика. Високата продуктивност се постига най-добре чрез ефективно оформление на склада.

Стелажните системи на STILL основен компонент на интелигентната интралогистика.

Високата продуктивност се постига най-добре чрез ефективно оформление на склада. Като цялостен доставчик STILL предлага широка гама от индустриални стелажни системи включващи статични инсталации като палетни, drive-in или конзолни стелажи и активни системи, напр. drive through и подвижни се стелажи и платформи.

Нашите стелажни системи

Палетни стелажи

Вариращи според нуждите ви

Drive-in и drive-through стелажни системи

За компактно съхранение

Палетни совалкови системи

За максимална скорост при товарооборота

Конзолни стелажи

Подредено и лесно съхранение на обемисти стоки

Мобилни стелажи

Максимална компактност в малки пространства

Стелажи

Решението за неопаковани стоки и малки части

Платформи

Ефективна употреба на складовото пространство

Инспекция на стелажите

Редовните проверки на стелажите помагат да се избегнат инциденти.

Готови за нови стелажни система?

Contact

Our consultants will be happy to answer your questions.
Обръщение*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Автоматични системи

Възползвайте се от автоматизираните системи на STILL и оптимизирайте интралогистичните си процеси с допълнителна безопасност, съвършенство на процесите, достъпност и икономическа приложимост.

iGo помага да се автоматизира почти целия материален поток в складовете, независимо дали е новопроектиран или вече се използва. Гамата от решения и възможности за разширение позволява не само съобразени подобрения на съществуващите условия като тесни или широки коридори, но също така и пълна автоматизация на вертикалния и хоризонталния превоз. Автоматизираните превозни средства на STILL покриват изцяло вътрешния материален поток на вашия склад - от приемането на стоки до крайното изпращане към партньорите ви.

 

iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 следва оператора по всяко врема на работния процес и ще премества по желание до първата или втората палетна позиция. Количката винаги позволява на водача да върви отпред и автономно поддържа определена от оператора дистанцияот поне 50см настрана от местоположението на стелажите или палетите. Поради факта,че автономното съдействие поема контрол над предвижването и маневрирането, операторът може изцяло да се концентрира над поетата задача. Това предизвиква значително подобрение в изпълнението на събирането и в отбягването на грешките. Безопастността е подсигурена от сензорите за проследяване на движението, които могат да различат оператора от останалите хора и обекти.

iGo systems

Различните складови разположения изискват индивидуални решения. iGo системите ви предлагат идеално пригодена комбинация от различни серии произведени кари и съответната технология, включително и инсталацията на всички компоненти. За анализ,планиране и изпълнение, разчитаме на автоматизация базирана на нуждите и максимална ефективност чрез селекцията от оптимално приспособени технологии. Различни видове навигация позволяват на карите да се движат свободно в склада. В същото време, винаги оставате подвижни, защото всички вилични кари могат да бъдат управлявани ръчно по всяко време.

Готови ли сте за автоматизираните системи?

Нашите консултанти ще се радват да отговорят на въпросите ви.

Обръщение*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MMS Управление на материалния поток и потока на данни

Перфектно пригоден за комплексни нужди.

Използвайте