Системи за интралогистика

Управлявайте по-интелигентно, работете по-ефективно

Няма просто решение за сложни проблеми. На пръв поглед взаимодействието на интралогистичните процеси и огромен брой взаимосвързани процеси изглежда, че затруднява оптимизирането на складовите процеси. Въпреки това, за нас точно тази комбинация на индивидуалните процеси е идеалната основа за използване на пълния потенциал. Нашите складови кари, продукти и услуги си хармонизират помежду си, за да имаме възможност да ви предложим цялостно, съобразено и изключително гъвкаво решение. На всичкото отгоре, нашите компоненти са достатъчно гъвкави да се адаптират перфектно към съществуващи структури и системи.


Консултантски услуги за интралогистика

Ние активно оформяме бъдещето на интралогистиката на нашите клиенти - от целенасочени консултации до осъществяването им.

Целенасочени решения на вашите предизвикателства

STILL може да погледне назад към близо 100 годишен опит в сферата на складовите технологии, интралогистиката и производството на кари. Ние сме ексерти в интралогистиката, оригинални мислители и пионери, и активно оформяме бъдещето на интралогистиката на клиенти ни - от целенасочени консултации до осъществяването им. По-конкретно това означава, че предлагаме единствено решения, които сме сигурни, че можем да изпълним, и които ще продължат да работят и в бъдеще. За да гарантираме това посещаваме клиентите си на място в складовите и производствени зони, разговаряме директно със служителите там и внимателно изследваме съответните процеси.

 

И ето така работим

Събиране на данни

Изключителният анализ обикновено се основава на висококачествени набори от данни.

Анализи

Използваме техники като групиране,сортиране, компресиране и филтриране, за да се сдобием с логистични открития използвайки подготвените данни, след което това ни служи за основа на планиране.

Оптимизация

Използваме техники като групиране,сортиране, компресиране и филтриране, за да се сдобием с логистични открития използвайки подготвените данни, след което това ни служи за основа на планиране.

Концептуализация

Нашата цел е да намалим до минимум транспортните, складовите и работните ви разходи.

Готови за интралогистична консултация?

  • Data Sheet Intralogistic Consultancy PDF, 1 MB Download

Контакти

Нашите консултанти ще се радват да отговорят на въпросите ви.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Стелажни системи

Стелажните системи на STILL са основен компонент на интелигентната интралогистика. Високата продуктивност се постига най-добре чрез ефективно оформление на склада.

Стелажните системи на STILL основен компонент на интелигентната интралогистика.

Високата продуктивност се постига най-добре чрез ефективно оформление на склада. Като цялостен доставчик STILL предлага широка гама от индустриални стелажни системи включващи статични инсталации като палетни, drive-in или конзолни стелажи и активни системи, напр. drive through и подвижни се стелажи и платформи.

Мобилни стелажи

Максимална компактност в малки пространства

Стелажи

Решението за неопаковани стоки и малки части

Платформи

Ефективна употреба на складовото пространство

Инспекция на стелажите

Редовните проверки на стелажите помагат да се избегнат инциденти.

Нашите стелажни системи

Палетни стелажи

Вариращи според нуждите ви

Drive-in и drive-through стелажни системи

За компактно съхранение

Палетни совалкови системи

За максимална скорост при товарооборота

Конзолни стелажи

Подредено и лесно съхранение на обемисти стоки

Готови за нови стелажни система?

Контакти

Нашите консултанти ще се радват да отговорят на въпросите ви.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Автоматични системи

Възползвайте се от автоматизираните системи на STILL и оптимизирайте интралогистичните си процеси с допълнителна безопасност, съвършенство на процесите, достъпност и икономическа приложимост.

iGo помага да се автоматизира почти целия материален поток в складовете, независимо дали е новопроектиран или вече се използва. Гамата от решения и възможности за разширение позволява не само съобразени подобрения на съществуващите условия като тесни или широки коридори, но също така и пълна автоматизация на вертикалния и хоризонталния превоз. Автоматизираните превозни средства на STILL покриват изцяло вътрешния материален поток на вашия склад - от приемането на стоки до крайното изпращане към партньорите ви.

 

iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 следва оператора по всяко врема на работния процес и ще премества по желание до първата или втората палетна позиция. Количката винаги позволява на водача да върви отпред и автономно поддържа определена от оператора дистанцияот поне 50см настрана от местоположението на стелажите или палетите. Поради факта,че автономното съдействие поема контрол над предвижването и маневрирането, операторът може изцяло да се концентрира над поетата задача. Това предизвиква значително подобрение в изпълнението на събирането и в отбягването на грешките. Безопастността е подсигурена от сензорите за проследяване на движението, които могат да различат оператора от останалите хора и обекти.

iGo systems

Различните складови разположения изискват индивидуални решения. iGo системите ви предлагат идеално пригодена комбинация от различни серии произведени кари и съответната технология, включително и инсталацията на всички компоненти. За анализ,планиране и изпълнение, разчитаме на автоматизация базирана на нуждите и максимална ефективност чрез селекцията от оптимално приспособени технологии. Различни видове навигация позволяват на карите да се движат свободно в склада. В същото време, винаги оставате подвижни, защото всички вилични кари могат да бъдат управлявани ръчно по всяко време.


Готови ли сте за автоматичните системи?

Нашите консултанти ще се радват да отговорят на въпросите ви.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

MMS Управление на материалния поток и потока на данни

Перфектно пригоден за комплексни нужди.

Използвайте системата за складово управление на STILL (WMS), за да контролирате и въздействате на всяко едно движение на материали в склада, включително получаването на стоки, складов надзор и събиране на заявки също тoлкова добре като планиране и извършване на обиколки. В тези процеси всяка информация, напр. информация за товароносимостта и информация за артикула като партиден номер, срок на годност и сериен номер, и респективните стратегии за съхранение, се вземат под внимание, за да осигурят матералите навреме, според търсенето и да оползотворят максимално пространството в склада. Освен всичко това, системата позволява да се управлява несъдържателността и ежегодни или постоянни проверки на инвертара.

MMS система за управление на наличността

Използвайте системата за складово управление на STILL (WMS), за да контролирате и въздействате на всяко едно движение на материали в склада, включително получаването на стоки, складов надзор и събиране на заявки също тoлкова добре като планиране и извършване на обиколки.

MMS Система за контрол на превоза и машината

Системата за контрол на транспорта и машината (TCS) контролира движението на карите в склада вземайки предвид различни критерии.

MMS Информационна система

MMS Информационната система на STILL ви държи в течение за съответните данни, като статус на настоящи почъчки или отделни артикули.

MMS Hardware

В контекста на системата за управление на материалния поток на STILL , терминът хардуер се отнася до всички компоненти сформиращи система заедно със софтуера.

Интелигентна системна структура

Второстепенни или супер обикновени системи като ERP или транспортни системи, подвижни стелажи и други хардуерни компоненти, могат да бъдат лесно интегрирани в STILL MMS.

Готови ли сте за MMS системите?

Нашите консултанти ще се радват да отговорят на въпросите ви.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Управление на потоците

Оптимизиране на вашия парк

Винаги е важно да поддържате общ преглед, особено за по-големи потоци. STILL може да помогне с проследяването на машините ви и предлага дългосрочно управление над тях. Колкото по-обширен, остарял или разнообразен е един парк, толкова по-голям потенциал за оптимизация има, както и желанието да се възложи на външни изпълнители, така че да можете да се съсредоточите върху реалния си бизнес. Решението - създаденият от STILL FleetManager.

Основни цели:

  • Икономична модернизация на парка с машини
  • Калкулация на потенциалните спестявания/ икономии.
  • Създаване на индивидуална концепция на управление на парка
  • Оптимизация на парка
  • Оптимизация на структурата на парка и интегрирането на наземни транспортьори в материалния поток.

 

FleetManager 4.x

Използвайки FleetManager™ на STILL вие решавате кой кое превозно средство може да използва, да записвате информация отнасяща се за разгръщане, инциденти или натоварвания и използване на превозното средство.

Консултация по отношение парка с машини

STILL предлага дългосрочен мениджмънт на парка ви чрез поемане на управлението.

Готови ли сте за нова система за управление на автопарка?

Нашите консултанти ще се радват да отговорят на въпросите ви.

Обръщение*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.